top of page

GDPR

Ansvar av personuppgifter och dina rättigheter

Above Möbel AB med organisationsnummer 556512-9573 är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifterna och våra kontaktuppgifter är:

 

Above Möbel AB

Hantverksgatan 13

282 31 Tyringe

Tel: 0451-370 20

E-post: info@abovemobel.se

 

Uppgifter kring juridisk person (företag) omfattas inte av de nya reglerna i dataskyddsförordningen. Uppgifter om kontaktpersoner på företag, samt enskilda näringsidkare, är dock personuppgifter. Dessa är tillåtna att lagras för att hantera affärsrelationen med kunden och/eller leverantören. 

Det är endast personer på Above Möbel AB som behöver tillgång till dina personuppgifter för att uppfylla ändamålet med behandlingen som ges tillgång till personuppgifterna.

Vi säljer aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Above Möbel AB.

De uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att vi ska tillhandahålla våra tjänster till dig. 

 

Vilka uppgifter sparas?

Organisationsnummer

Leverans- och faktureringsadress

E-postadress

Telefonnummer

Namn på kontaktperson

 

Uppgifterna används i huvudsak för att kunna uppfylla vårt åtagande mot dig som kund. Du kan när som helst begära ett utdrag över de uppgifter som finns sparade om dig som privatperson, samt även begära att de raderas.

 

Vi sparar inte personuppgifter som vi behandlar i syfte att administrera din order, eller fullgöra de åtaganden vi har gentemot dig, under längre tid än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna behandla dina order, eller utföra vårt avtal.

Uppgifter om juridisk person omfattas inte, för bokföringsändamål sparar vi information i enlighet med gällande bolagslagstiftning. 

ABOVEutan-text-bana-svart.png

Din drömsoffa eller fåtölj kan du hitta här hos oss på Above. Vi har ett stort urval av soffmodeller och fåtöljer för att passa ditt tycke och smak. Du kan välja på olika tyger, fabrikat, armstöd, ben och kombinationer.

Vi jobbar hårt på att du ska hitta din drömmöbel här hos oss!

bottom of page